PeliRiihi

peliriihi_5000

LOIKKA PELIEN MAAILMAAN
Askel pelien suuntaan voi muodostua loikaksi ihmemaahan, josta ei ole paluuta. Kanssamme se käy turvallisesti. Sinut talutetaan peliportista punaisen maton reunalle, jossa paljastuu millaisia pelejä on edes olemassa. Olet valmis pohtimaan miten pelejä voi käyttää työvälineenä myös virtuaalitodellisuuden toisella puolen.
TUTKIMUSMATKALLA LÖYTYY TEEMA
Punainen matto muuttuu pikkuhiljaa lentäväksi matoksi, kun lähdemme kartoittamaan tarpeitasi ja nappaamaan kiinni niiden ympärillä leijuvista teemoista. Työkaluina käytetään joko post-it pöllyytystä tai omia pelisuunnittelutuotteitamme Gigsteriä ja PeliSampoa. Kun parhaat teemat on pyydystetty, jatketaan niiden kanssa eteenpäin.
KARTOITUS JA KITEYTYS
Pyydystetyt teemat käydään läpi ja parhaat kiteytetään säihkyviksi kristalleiksi. Teemojen luontaista säihkyä testataan Sales Pitch Challengella, jossa vain kirkkaimmat ideat ja konseptit selviävät ja muuntautuvat kristalleista timanteiksi – tai paperilennokeista raketeiksi.
LOPUSTA VERSOO ALKU
Kun haaste on voitettu ja punainen matto jatkaa onnellisesti lentoaan, on aika reflektoida ja kerätä matkalla opitut asiat. Matka punaisella matolla ei kuitenkaan lopu PeliRiihen ovien sulkeutumiseen, vaan se on vasta alussa. Avuksi matkallesi saat oppimiesi pelillisten työkalujen lisäksi mukaasi kuvauksen ratkaistuun ongelmaan konseptikuvineen ja vinkkejä jatkojalostamiseen.

alahahmo

Calendar is loading...
Jatka yhteystietoihin